keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Lumi!




Koska Suomen talvi on ollut mitä ankein tänä vuonna, olen voinut iloita siitä, että pian tämä luotaantyöntävä loska ja pimeys vaihtuu Kreikan eksotiikkaan ja lämpöön. Sitten yhtäkkiä onkin valkoista, lumi on maassa ainakin hetken. En mä täältä nyt halua mihinkään pois lähteä!!!

Alkuillan hämärässä tarvoin ulkona kamerani kanssa ikuistamassa harvinaista talvisuutta. Pitäähän kreikkalaisille näyttää, että Suomessa ainakin pitäisi näyttää talvella hieman lumisemmalta.

Onneksi siihen voi kuitenkin luottaa, että tämäkin ihana lumi on poissa, ehkä jo huomenna. Sitten taas voin odottaa innolla Kreikkaan lähtöäni... Tosin ei se varmastikaan kovin kesäistä vielä Kreikassakaan ole. Pikainen tarkistus Hesarin Euroopan sääsivuilta lupaa huomiselle sadetta ja + 7 C lämmintä.

No, onneksi ei myöskään ole olemassa huonoa säätä, on vain vääriä varusteita....varusteita? Niin, todellakin, pakkaamiselle en ole vielä paljon ajatuksia uhrannut. Olisi kiva tietää, mitä raahata mukanaan rinkassa lentokoneeseen, ja mitkä turhuudet saa suosiolla jäädä kotiin. Taidankin tästä hipsiä kaivelemaan kaappejani.

Enää kahdeksan päivää Suomessa...

Hui.

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Kyllä sua sitten kaduttaa ku täälä on jotain -30 ja ihanan kirpakka talvisää ja sielä öö.. sataa. Tai sitten ei.