keskiviikko 30. tammikuuta 2008

IIIK!



Koska olen kohtuullisen varma siitä, että huomisilta menee mm. päättömässä juoksentelussa ympäri taloa sekä juuri pakatun rinkan purkamisessa ja uudelleen pakkaamisessa, kirjoitan lähtötunnelmat ylös jo tänään.

Niin että tosiaan sitten että VOI KAMALA SENTÄÄN, NYT JÄNNITTÄÄ KAVERIT HEI AIKA PALJON!

Pyykit on pesty, rinkka on testipakattu, kirja on hankittu, musiikkia poltettu levylle ja ruisleipää ostettu matkalle mukaan. Vakuutukset, rokotukset ja tärkeät asiakirjat on kunnossa. Linja-auton lähtökellonaika (4:00) on katsottu valmiiksi netistä, moneen kertaan.

Perjantain matkustaminen onkin kunnon palapeli. Ensin linja-auto Hattula - Helsinki. Sitten lentokone Helsinki - Wien. Toinen lentokone Wien - Ateena. Ensimmäinen juna Ateena
- Neratziotissa. Toinen juna Neratziotissa - Kiato. Sieltä, toivon mukaan, meitä tulee joku hakemaan majapaikkaamme. Pelkästään jo oudot paikannimet nostavat jännityksen huippuunsa...

Ongelma ehkä on lähinnä se, että en oikeastaan ole vielä sisäistänyt lähtöä. Miten niin muka kahden vuorokauden päästä olen toisella puolella Eurooppaa? No, olenpahan vaan.

Tänään aion vielä fiilistellä saunomisen merkeissä. Kotimaassa on kivaa, mutta kyllä vain tämä tyttö aikoo viihtyä oikein mainiosti seuraavat 14 viikkoa Kreikassa, kiitos vain kysymästä!

Siispä seuraavan kerran kun kuulette minusta, olenkin jo aivan toisaalla :D

Seikkailuun!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Et varmastikkaan saa tätä ennen lähtöös (ainakin toivon että oot unten mailla jos sun bussi lähtee kolmen tunnin päästä), mutta Tsemppiä! ja sen sellaista.